Thursday, November 08, 2018

WALKING DEAD 905: Rick keluar dan keterujaan Anak dara dia Judith.. + Keterujaan lain

Angela kang..writer dan showrunner yang helmed series nie memang benar- benar mengejutkan kita.  Rick Grimes yang digambarkan "keluar" daripada family dia yg paling lama sejak prison-Daryl, Maggie, Michonne,  Carol- terpisah di bridge load of zombies dan dynamite.. Producer AMC dan writers da pulak menjanjikan tiga specials or telemovies dengan Rick dan Anne (or Jadis aritu..). Memang mengharukan perpisahan di bridge tu di selang seli perjalanan terjaga collapse terjaga collapse di awal episode ni dengan Rick bertemu Hershell.. Shane.. Dan Sasha di timbunan zombies.. Terus kita dijanjikan dengan lajak beberapa tahun ke depan di Alexandria.. Negan dah bertenaga semula.. Padahal kau bengang dan off dah tengok Negan yg dah weak dan powerless masa Maggie nak avenged dia aritu.. Negan yg sihat means dah bersiap menunggu kemaraan Whisperer gang..  Father Gabriel-Eugene yg lebih badass.. Rosita yg sexy yummeh.. Michonne dan budak Oceanside ke ontah.. pada trailer menggambarkan tiga episode trakhir sebelum wrapped up pusingan pertama ni.. Dan keterujaan Judith yang dah remaja.. Seplo tahun.y old gal yg badass!! Tak dilupakan makcik Carol yang brrambut panjang.. Bezzz.. If only diorang leh speed up macam pacing FALLING SKIES dulu okay jugak..                 

No comments: