Saturday, August 06, 2005

Segalanya serba kuning (warna cirit aku)

Hoiyaa lama jugak tak update blog.. takde idea.. ekceli.. so boh jugak la progress diri...

Semua org might be terlalu singkek- umah aku merempat la nie pun dok hari2 makan ikan bilis goreng.. sambal cili kering... telor goreng... pastue bancuh air mesti teh O ais limau.. perghhh syahdu jer... tah bila la dua org makhluk tue nak pay zakat kami.. hmmm..

Org paling kaya skang nie mungkin Hilmy- ehehehe idak le kaya... duit poket kira mantap le... sejak dpt banyak tender masak memasak nie.. tue pun dia serabut mengenangkan ada org tengah projek2 tender bg makanan program2 PMRAM nie mengejas duit komisen... saja la tue nak rosakkan nama baik PMRAM sendiri.. dr dulu bende tue terngiang kat tinga aku..

Edot ngan Aniq soh burnkan Cd apa2 dorama atau movies.. malas tul nak ke kompleks.. panassss... tidow lagi sedap..

Pakatan shareholding saham kedai kantin dan CC Kudang+ Ustaz Halim + Arab Khalid menuju endingnya bila hujung Julai aritue Kholid menjual sume asetnya.. (yg bukan pulak semua asetnya kat CC tue...) dan melarikan diri ke hujung kampungnya di Al- Menya.. Kudang menyumpah- nyumpah x abis.. aku rasa.. Khalid yg mmg serabut memikirkan CC x laku sbb memanjakan parasit dia mat Blek dan Arab- membuat tindakan siut mcm tue... atau dicocok2 Arab parasit dia yg tgk Kudang kerek semacam.. strict dengan depa bab makanan kantin sejak Kudang take over kantin tue sepenuhnya,,whatever is.. aku masih takde keje...

Bee ngadu mcm2.. then menghilang lagi.. mungkin nak perbetulkan apa2 yg patut...

Nadine menyepi...

1 comment:

Perkasa Alam - Satu Kesinambungan said...

ahlan wasahlan ya tok syeikh, ana baru mengumpul 3 isu Pedang Setiawan 425/427/428 nanti cukup 430 nanti ana kasi posto, ke agak lama menunggu???