Sunday, August 20, 2006

Bufday pelajar tua..

happy bufday myself...

Aku cargas ke tahun akhir.. syukurr..terhinggut hingut mcm Snails brand baju fav aku dulu2.. nie tahun akhir berapa musim pulak lagi...

Yah aku sangat lemah... tapi semalam ada org mencari aku.. dan aku tiba2 sedar yg aku bleh jd sumber kekuatan kepada org lain..

Masalahnya.. aku adalah sumber kekuatan yang sangat longgar dan lambat,,

sampai org2 yg konon2 menjadikan aku sbg sumber kekuatan depa... berlalu dan beredar...

Thanks to Venus for wshing me on Myspace.com..to Icesoul for wishing on Friendster.. thanks to Roshartiney for wishing me on Ym...

Thanks for Aziela sbb patiently tunggu blog nie updated.. thanks to Zerul to sbb hit sekali sekala.. to MASRON woii berapa lama nak ulit bini daa.. ahahhaa..

to fwens yang halimunan.. di mana korg sume nie..

to exes dan gals yg suke menipu... bila korg nak merujuk dan mintak maaf kat aku nieh hohohoh...

doa dan keberkatan untuk guru2 aku dr skolah rendah, menengah dan Doctor2 Azhar even tho aku selalu x puas hati ngan sistem al azhar... ahahahaa..

I never had good bufday... maybe ada laa sekali tahun 2002.. Baieda suapkan cake kat aku.. huhuhuhuh... sweetnya pastue derita ... len2 tue sume ada org berjanji.. pastue lupa nak pedulikan aku.. leceh tul..

pastue ada aa setahun tue aku tempah Kak Azzu cakes..

3 comments:

boredoomerz said...

alf makberuk la berjaya jugak ko ke tahun 4...
apisnye result mcm mana...
org2 lain apa cerita? aku pon da tak hingat nama budak2 tu... yg kopi cd aku secara bundle tu nama bende dah, yg duk kat ting 5 tu, dia lulus ke, banat2 apa cerita...
kek tu ko beli ke ko amik gambar kat site lain, klo ko beli ko beli kat genena ke... helmi apa cerita?

nadia dzai said...

happy birthday shideeee

azhar said...

apiee beday to yuuu..
epi..bedayyy tuuu yuuu

makan ubi kayuuuuuuuuuuuu