Wednesday, July 18, 2007

Prison Break Season 2 in brief







berlebih2 laa aku rasa part Mahone nak dptkan adik badik tue sampai langgar2 keta bagai..

even laa nak selamatkan diri dia pun..

budus.. aku siyes x layan cerita ni awal2 dulu sbb kengkunun...
1. awex2 ske Michael Scofield sbb dia chun.. mcm budak2 pempuan ske layan bola sbb sexual appeal jer..
2. awek2 ske "budak2 jahat" mcm EMinem.. pastue mamat scofield nie pun muka nakal.. ada tattoo.. aku tatau langsung yg dia rupa2nya dia tolong abang dia.. cehhh insan mulia rupanya..
3. satu Mesir dolod drama nie.. ego pendolod agung memaksa aku x laya cerita nie.. biarlah depa layan file torrent.. aku layan ikut TV opentime showtime ARabia.. takde la aku tarik2 file nyer nnt.. berdebar aa sket tgk iklan...
4. aku pulun series lain laa.. ehehehe..

rupanya..
hell!! season 2 nie aku ske.. dan da tentu aku nak bariskan beberapa moment yg besh..

1. adik badik tue try selamatkan anak Lincoln Burrows kat dlm lift... yikesss.. jadik aa saspen dia..
2. Sucre lari sampai ke Mexico.. pakcik tua kesorangan tue mintak dia teman makan.. pakcik tue cakap.."Takde yg lebih suffer selain makan sorang2.." pastue Sucre da cabut ngan Volkswagon dia pun lagi pakcik tue maafkan... mulianyaaaa..
3. T Bag menghanjingkan Billack.. masa trapped moment dalam rumah sapa ntah.. " Budak duduk dengan mak.. mana tau kelazatan cinta.." ahahahaha lawak2..
4. T Bag try nak bawak kekasih poojaan dia yg freaked out abes.. nak kasitau yg dia membesar bukan sebagai psychotic tp genius.. tp siapa la akan faham... yg dia kaw2 kena abused ngan bapak dia..
5. mamat black yg penyayang tue.. binik dia chun.. anak kecik dia pun chun..

takpe letak gambo sket.. ehehee.

overall T Bag mmg besh.. dia mmg villain yg besh mengumpan awek dengan make up stories..

1 comment:

nadia dzai said...

besssssssssshhhhhhhhhhhhhhhhh