Monday, September 26, 2005

Hidup biar sedap.. (tiru Bee)- Life sometimes sweet, sometimes sour..

Senpai.. komik senpai da sampai ahahaha lawak senario berikut:

12 tengahari 24 september...selepas mengejar posmen tak beruniform arab yg suspicious mencuakkan konon2 simpan envelope berisi komik senpai kirim.. aku naik bilik Rahim dan menyumpah- nyumpah ARab.. arab palat.. arab tabesh.. mencarut mencarut.. kata2 kesat.. kata2 kesat dan so on..
12 tengahari 25 september.. aku ke kompleks lagi.. menahan mengantok br bangun tidor... berjalan dr musallas... ingat nak usha zakat kat En Deris.. kena tipoo dengan budak Buuth palat... kata dia takde di pejabat.. semalam... rinie keta dia mmg betul2 takde.. last2 check peti pos.. ada kad claiming parcel kat Pejabat Pos Rabaah.. yihaaa.. sooo cerianya aku.. mula2 dlm kad tue stated aku kena pay 25.00 (bese la sini..kena bayor lagi..) last2 arab tue mintak bayar 10.00 jer.. ahhaahaha sooo selamat la 96 gram komik berisi 3 pedang Setiawan, JOM no 8 cover Jeyhan, BS #80 dan #81... dan g3 #11..
besh2... terima kasih senpai.. Tiyah balik Malaysia nanti aku akan cuba handed RAKAN... atau JALILAH ke apa2 yg patut..so Rahim da mula perli aku.. so harinie Arab besh arab besh arab professional.. arab da majuuu hohohoh...

Bee stil ngadu2... but always gey her own way... emmmmm oklah drpd sume menjauh drpd aku- Rine.. Baieda... Nadine..Linda...

Serabut dengan passport dan visa.. helmy dan Mom kata.. berjimattt.. Sallam pulak giler ajak berjalan.. setahun yg lalu aku dan Saiful gile ajak usha Carrefour dan showed kat adik2 baru.. tahun nie aku giler kejor Sale tutup musim panas.. 50 percent off.. beli baju2... dan snowcap winter ahahaha,.. gilo..something for myself la kunun...

Lagu dok rotate.. band baru Eisley... indie adik- badik.. lagu baru dr Sheryl Crow- Perfect Lie.. lagu2 dr filem Sisterhood of Travelling PAnts.. terutama Chantal's I want You To Know.. dan back in 1990s... Frente.. Juliana Hatfield oohh sweeett...





Movie baru (baru layan)? Apis nyer downloadan SWING GIRLS.. "Misae" dr dorama Engine.. kiut duhhh!! call it Girls meet Jazz...fun, entertaining.. lots of humor..



Oh yaa.. lupa plak.. ucapan Selamat Berpuasa Syaaban dan Ramadhan... kepada semua.. harap takde la perkara segempak tahun lps berlaku lagi.. oh Lorrd... wal 'iyazubillah

4 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Perkasa Alam - Satu Kesinambungan said...

SMS yang dihantar pukul 21.25.39 kawan bukak pukul 6.50 pagi, lambat reply sebab tertinggal dalam kereta. Syukur dah selamat sampai selamat main kejar-kejar dan sorok-sorok dengan tok arab. Bolehlah rileks, melegakan minda baca komik2 tu...jangan susah-sush nak kirimkan Rakan, sbb hang perlu guna duit.
Sokabar Utusan Malaysia kelmarin ada mereviukan komik-komik terbitan Ayman (AK Comics) dari Mesir.