Thursday, September 15, 2005

Hijjaz Concerto, Komik baru + FF Advent Children

1. Sallam dan Ali ajak sangat tengok Konsert Hijjaz malam tadi.. ok laa.. takde la dull sangat.. Munif and his cohorts mmg singing sedap.. Al- Wadi suck.. tak sedap langsung.. Best Life dr Indonesia (acapella singing) dan Arrashidun with their superb singing and percussion jer ok sket.. CD,.. VCD dan cassste budak2 nasyid under NAR records hampir habis jugak la disapu budak2 malam td.. budak Selangor je tak berani nak angkat cd dan kaset.. rata2 kata takde duit.. syian...tapi tiket mahal jugak.. LE 10. 00 tue.. tak worthed...

Abis konsert depa sume salam2 Hijjaz.. apedaaa... artis lagi aku.. depa tanak bersalam dengan ako eghehehe... dah aa aku berjalan keluor saing dengan "Jeyhan Miskin kurus" (Nurulhakim) dan master Torrent sebenar.. (sallam) ehehee..

2. Senpai.. komik senpai tak sampai lagi.. angkat RAKAN.. komik ala2 Conan terbitan AKComics Mesir nie.. tapi lokesan org luor.. lawoooo..nak send la satu untuk Senpai Stingray nanti..

3. Sallam beriya soh layan FINAL FANTASY ADVENT CHILDREN... wowww... memang pueh hati!! Watak, citer dan karekter dr Game Final Fantasy V11.. sangat besh tengok lawan2 ala2 game... laju pulak tue.. Matrix pun ada gak.. summmon2 pun ada jugak.. besh.. sangat besh..



4. to Bee.. u always be.. my favorite secret alibi.. o yehh...P:))D:))

5. da lama xupdate blog.. asyik sakit kepala.. tidur pun x menentu. sekejap tidur banyak.. sekejap x dpt tidur..Edi dan Awik da kembali ke Malaysia, berlepas malam td pas ngadap paper tasfiyah depa.. awal September da muncul dengan rupa baru yg serba boroi ngahahaha..

USPB.. sambut adik2 baru tgh cargas.. tak malu pulak Pegawai HEP nak mintak khidmat tukang masak org lama... waktu2 mcm nie...

Apis, Dahlan dan Pibu balik Malaysia dengan status masing2.. Rahim berdua ngan Hilmy di Kompleks Pahang meneruskan perempatan..

1 comment:

Perkasa Alam - Satu Kesinambungan said...

dalam seminggu ini mungkin saya hendak ambil masa bertenang. lab kena restructure, ada supply baru mai. mungkin selepas seminggu tu saya online balik. kalau dah sampai posto tu dalam minguu ini atau minggu depan, alhamdulillah.