Thursday, October 27, 2005

Eit.. nak raya dah?

Pejam celik pejam celik da sampai sepuluh akhir Ramadhan.. aku mungkin rajin berterawih di Masjid, selepas prime time Isyak.. tetapi pertengahan malam yang panjang aku lebur dengan lagho- dengo music,... layan citer2 baru dan lama.. Anugerah Era 05 pun ada.. clips... bukan nak baca Quran pun.. lagi godaan musim sejuk yg menggigit nie.. auchh...

Taqin, junior yg baru dtg tahun lps.. datang2 je Tahun Akhir.. tak aci betollll.. da grade pun... da nak balik Malaysia Raya nie pun.. soo aku yg terujah dengan BLUES SELAMANYA EDISI RAYA kem kat dia aa nampaknya.. so dia gamble posto semula kat aku di sini nanti.. tue pun edisi no #85- selepas BUMPER RAYA pun da keluar...gila cargas budak2 Rodin di MOY.. Blues Department nie..

Satu2nya insan yg ... menemani aku dan mintak aku menemani dia ialah Bee< Bee dan Bee lagi... aku pun tak paham kenapa dia ada di kala sorang pun not around.. (bacaannya: TUhan soh aku focused aa tue.. in warning nie, alarming..), no Nadine, or ghost of Baieda.. or Erine..

Edot dan Aniq pun belah mcm tue ajer.. mcm x exist je aku kat airport masa aku tgk depa balik tue... apart.. Aniq yg aware aku muka x besh.. tegur sedetik.. (PEACE.. abg SHidee.." ohh fucked upnya akuuu... why am I feeling this way- sume owg tak menghargai aku? Angkat ZEIN dan WITCH edisi Emirate pun x rasa seronok.. bukan psl content tabesh.. tp sbb duit da barai.. dan org da x pedulikan aku..

Raya kali nie mungkin takde rendang Mom atau lemang Nenet, atau menziarahi pusara arwah Abah.. atau lihat keseronokan Pizam collect duit raya... atau layan artis2 bernyanyi di Astro..

Belus la raya kat mesir..

2 comments:

greysky said...

Assalamualaikum...

bagi alamat ko..
kalau lambat sampai, sorry erk...

Perkasa Alam - Satu Kesinambungan said...

SELAMAT HARI RAYA DI PERANTAUAN , LAYAN BLUES NAMPAK. MAAF ZAHIR BATIN. POM POM POM JANGAN MAIN MERCUN DEH!!!!!