Sunday, January 22, 2006

Pindah.. ahh sudahh

beechan:abang pindah lagi? asik pindah jek..
nuno: yup.. abg pindah umah lagi.. nak wat cemana... perempat.. br lepak... da kena renovate lak kompleks.. udah la duk secara haram..
beechan:financial da okay?
nuno: bleh la kot.. sbb keje.. tp terhutang org jugak aa.. sbb selalu short..

Bee.. td claming she's sexy.. yee nasib baik abang x nampak...

keje mcm gile semalam.. letey aku.. cemana nak bg muka kita x nampak pressure masa layan order.. walhal kat belakang tue... dapur mcm giler terbungkang dengan banjir... longkang kantin Permata (sapa la bg nama nie..) tepi asrama NS nie tersumbat.. depa kata nak hired arab kasi perbetul..

Mom x dpt send monay. sbb baru sambar transport nak berniaga.. adesss.. cemana nak survive? udah sewa umah baru mahai..

Etty dan Angah dan senyap semula.. aritue aktif sekejap..

Boleh ke kawan sama2 senior sekolah menengah kata aku da kong, down.. kat budak2 Forum kaybians.. siol betul.. dan depa beriya nak tau pasaal Mat Noi.. tak pulak makcik tue bagitau.. rather than sibuk dok sebut aku gersang laa.. kacau org laa... mmg gampang.. nama je Ostazah...lepak2 Kaybians.tk dpt amik gambo2 dara pojaan KKB dulu... di samping gambo aku sendiri yg kiut miut zaman persekolahan.. ehehehehe..

Kekecohan lain: Apek kantoi doping.. imej dirakam dlm file screen hset...kesiannnn.. tgh besh2 layan sheesha.. (sheesha keee?), tgk la cemana nanti polis dan kerajaan- backing dia mcm artis wanita berbugil atau akan kantoikan jugak dia...

Ahh ada lagi.. kejohanan bolasepak Piala Umat2 Afrika.. Arican Cup of nation sedang berlangsung di Mesir, bermula 20 hb baru nie.. Jumaat.. wowww..

hah penuh pun entri blog aku.. wahahaha..

Thx deqMas for something.. suka majok2..weeeeeee..

da dpt budak nadine semula.. tapi x semesra dulu lagi.. ahhh dia punya contact.. laaagi ramai.. leceh!! da abis final.. bercoti ke mana tatau..

Budak2 Pergh tgh cargas dengan tangga2 ke dunia komik baru di bwh PTS Millennia..

menunggu Crest dan Duke Etnik.. in return aku nak kasi senpai layan komik apa eh?

2 comments:

Perkasa Alam - Satu Kesinambungan said...

aku dah tambah entri kat JJCK

deqmas said...

thanks for including my name in ur blog, actually u dont have too.. (xsuka):p