Thursday, February 23, 2006

Quicktake Pertengahan Feb 2005

Angah Etty baru je seminggu x jumpa aku da mewindu.. soweee aku x raikan Valentine so xde masa nak wished2 ehehehe..

Influenza burung melanda mesir.. kedai2 ayam ditutup semua.. baru je minggu lepas TV tunjuk mangsa yg mati di Indon, Italy dan Greek.. aku ingatkan depa mangsa kena bom ke apa.. tiga hari lepas projek membunuh ayam2 infected da bermula besar2an di seluruh muhafazah/ daerah Mesir.. Giza antara yg besar infected.. then bani Suwaif.. then Manoufia atau SHibin el Kom dan Kaherah.. wuyauuu...

http://www.rkm.com.au/VIRUS/Influenza/bird-flu-reassort.html

Helmy da start masak ikan dan daging kat kantin... tiduran pagi aku masih diganggu untuk bekap budak2 memonteng.. sume keje mcm xde mood.. mungkin psl rasa gaji ciput..

Apeda Shidah Soboh- ostazah bushuk junior aku, tp dia pun da jadi junior kepada adik2 baru kat sini.. baru nak kata aku berbakat menulis? Cehhh selama nie yg dok pulun BULETIN.. bukan aku ke Ketua Usrah dia soh checked cepat2 artikel dulu.. bukan nak bagak.. tp kenang2 la balik apa yg aku da usahakan untuk BKASM dulu..

ALehai.. obsessed sama satu budak NS sebelah kantin aku nie.. purdah.. dr tingkap purdah dia nampak mata yg sweet alis mcm Erine.. gaya mcm Erine tapi lagi putih dan byk jawat sket drpd Erine.. alamak.. haruskah aku tergila bayangkan dia? huwaaa.. si tua x sedar diri ehehehhe aku la tue..

Aku x topap hset.. hset pun sunyi.. Bee pun macam da hectic jd agen cr kan keje org.. kalau salah betulkan eik Bee..?

Uncle Stingray br msg.. YM kena blocked kat skool ahahaha aku gelak je la.. bese la tue.. strict nyer pengurusan.. tp aku sure dia ada byk projek .. storyboard PTS and so called...



Music aku rotate played to death lately:

1. This Time- P.O.D dr album baru depa Testify



2. Life- Yui (avril Lavigne japon.. kawaiii..) dr album FROM ME TO YOU.. lagu theme kartun Bleach



3. Bistannak- Elissa.. pop arab diva seksi size berapa tatau ahahah..
4. Stealing Society- System of A Down
5. Counting The Days- Natalie Imbruglia
6. Ain't It Fun- Guns N Roses.. sesaja mengimbau metal kapak
7. Lagu tema dr Inuyasha nyanyian Do As Infinity.. goth pop rock Japon.. opening a la Japon/ Chinese Oriental classic tune..

2 comments:

Panaharjuna said...

lagu tema naruto tak da ke bang?

greysky said...

Uiks... dah ada teman baru??? (",)