Wednesday, May 31, 2006

Berlagho sekejap.. (sekejap hapa..)



Invic post something kat BAttle of Kamen Rider Tatake!! di pergh.com/forum- ruang budak2 nie showcasekan lokesan2 depa pasal Masked Rider.. yg ini ad dr Sg Wang.. something has to do wif Kamen Rider Faizu yg ske bawak handset tue hohoho.. so bawaklah anak- anak dan sedara mara kecik korang atau diri korang sendiri ke Sg Wang sepanjang awal bulan nam nie hohohoh...

AKu ingat kalau Bee tak ban APas aritue mesti APas pujuk Bee pergi SG Wang sekali tgk Kamen Rider Faizu ahaaha..

Yang aku plak.. baru nie Bee dah besh wat plot sexy berchatting dr opis dia.. (she's really in da mood nak menakal dan bergurau..) tiba2 aku termentioned nama Erine again and again.. sowee aa dear... udah Ayai da lama x nampak all these days tiba2 muncul.. takkan aku tanak tanya hal Rine..

Laju betul internet Helmy.. aku balik2 dr Asyir jer tgk bahan2 budak sana semalam tetiba dia citer hal CT Nurhaliza nak kahwin.. wartawan yang x reti2 dosa bukak citer dia akan berwalikan yg original dr Kelantan laa.. apo laaa.. Taruddin bukan bapak dia laa.. haiyaaa.. kecoh giler..

Baca MSN Arabia ke semalam... Mona Zaki nak lakon sbg Souad Husni- pelakon lincah romantik Mesir digelar Cinderella Mesir? (berlakon dr 50-an sampai 90-an...) Haiiee sesuwaii ker..



Ada prog realiti TV yg superb dan berbelanja melampau lagi drpd AF kita di Malaysia nun.. dengan hasrat depa melahirkan sorg lagi Abdul Halim Hafeez..

4 comments:

vovin said...

Cam comel je Mona Zaki ni.

vovin

myownmind said...

apa pulak mcm.. sudah sememanghnya cumil... aku mmg ske dia dr dulu lagi.. ce ko usha Hanan Turk.. Halla... ngan sapa lagi sorg tue.. lupa lak akoo..

myownmind said...

aaa br aku ingat.. Nelly karim dengan Yasmeen abd Aziz

~Venus~ said...

Hurmm.. aah cumel mona zaki nie, x pernoh dgr pon nama die, mmg afaz da ajak, b yg tamo g hagak2 laa