Sunday, October 10, 2004

Empty

dah lama tak updated blog... layan adik2 baru yg enam org- menjadikan isi umah aku one big happy family yg super sized.. dah la sekor2 makan ganas.. kicap, sos cili.. sos tiram nak buat masak pun habis cepat.. ahh evilnya adik2 baru nie makan...ahahha..

following yg ima mailed aku 27 sept- soh aku balik.. aku dah ready nak balik.. tp org cina2 dr seluruh dunia ada festival nak pakai flight SIA sama ada dr dubai atau singapore.. adess kacaunya..18 atau lps drpd tue .. dah nak posa dah org.. kacau nie...moga2 dipermudahkan aa kawan2.. aku tgk aku caya agen tiket aku.. tapi sbb style dia sempoi.. dan masalah yg td tue laa.. kena lak renew visa aku tak siap2 lagi... lacking pengurusan sini..

etty out of trace and track.. tak abis2 plot balak dia tue.. muak pulak aku selagi takde penjelasan besh dia.. tp kang dia amik atie aku balik.. pujuk2 aku.. lalok balik.. lembut hati sejuk hati balik aku ahaahaaha.. besh aa dia jaga hati aku..

nadine dengan kepeningan dia yg mystery... emmm bertabah la kau nadine.. the idea of being loneliness.. mmg aa mcm tue.. mcm aa aku tak lonely nadia oii..

linda lak msg aku td- kata dia dah get over dengan bf dia tue.. hmmm.. aku called2 dia bleh layan tv pulak..

so where am i? tiket besh- balik aa aku.. selagi ada problem seat tak confirmed nie.. tak bergerak2 aa aku.. duit makin menyusut bukan makin banyak.. malas nak keje tolong khalid.. aku je tolong dia..

music i repeat played to death lately would be IN THE SHADOWS, TIME TO BURN, GUILTY dr The Rasmus, band dr Finland..

musim sejuk pun da taking over...sgt besh untuk tangled in the blanket.. lepak atas bed.. ahahha..




1 comment:

nadia dzai said...

balik2........ :D :D :D :D x de keje nieh kt sume tmpt nk tulis aku lonely ker.. ampeh