Monday, December 13, 2004

Refresh..

hadoih dah berapa hari dan bulan aku tak update blog aku nie.. sejak bulan posa- balik Malaysia.. main internet di malaysia punya lah mahai... lain aa kat egypt aku leh belasah main free sbb keje jaga cc tue..

ada banyak plan dan keje nak buat... Linda pulak tiba2 mengamuk sbb aku main2 missed calls.. apa daa kasi can aa aku yg batak baru ada handset sendiri nie nak main2 missed calls ngan free ringtones sume ahahahaa...

Ayai lak- dok cari aku- mcm takde kawan lak dia tue.. terharu jugak sbb susah2 ajak aku join dia meniaga cari duit di Bangsar.. aku nyer transport lacking..

Ada chance tgk rope Nadine.. hihihihh.. kiut la kau Nadine.. pasnie tentu Fatehi pakai ko untuk jenjalan, kan? apa la leceh date aku bleh nak tidur lak all the times..

Chik Diena pergh.com lak ajak kenduri Buck minggu lepas.. besh sbb dpt borak dengan kawan dia Sara, kecik2 molek suke berborak psl rancangan Tv...

Sallam dlm kesodehan.. awek pojaan kawin betul2 dekat bangunan depan... asarama.. kendurinya.. takpe.. Apis Yus dah bawak CD banyak2.. program.. anime. games.. komix..puas la hati kao dan lain2 tue.. di Mesir sana...

membina mimpi running artikel dan komik tuk MATO2... thanks to Umbut dan Icesol.. (ooo dah ada awek skangggg... petite skang eik.. dah tak chubby- taste baru!!)

Ayu.. Etty tah pergi mana.. busan...

Dayah.. ko mmg sweet.. mcm Hillary Duff pojaan..

Normah McDee hihihhi di McDee lagi? dia nie kdg2 pening...

Kad raya aritue.. thanks to Nanis dan Izan.. jugak Hani dr Tuaran... Seiful dan Sallam yg tolong jagakan di Mesir... dan Edi yg susah2 bwk ke rumah..

apa keje aku nak buat nie? duit dlm tangan tak sampai puluhan ribu pun.. tah cemana Majlis amanah Raya buat pembahagian pesaka EPF dan KWSP bapak aku.. tiba2 adik2 dia yg sket haram tak penah amik tau hal kami dan abah kami.. abang dia tue.. tiba2 depa yg banyak sekali dpt pembahagian.. pastue bermanis mulut nak bg kami sket.. haritue soh kami uruskan pun mcm dia raja besar yg mesti dilayani...

To Yatie dan Rita.. woww korang mmg sempoi dan seksi.. pening laa mak korang tgkkan anak dara dia kat rumah tue..


1 comment:

nadia dzai said...

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa abes dh ker majuk ngan aku? ishk... ape nieh jarang cet ngn aku pon nk moody2...