Wednesday, June 15, 2005

Everlong

Nadine is back.. seeing her online.. yeyyyy!! makes me wanna la la cam ashlee simpson lak aku.. Bee rajin SMS.. saying her met wif Kundalini guru...

adik2 baru yg bertaburan di Muhafazah da pun balik menunjukkan muka..mostly dipanggil untuk tunjuk surat sebab kenapa join set2 karut tue signing memoranmdum hak anak Selangor hohoh.. kegembiraan sket aa tgk depa.. walaupun depa datang aku balik raya,, sume windu.. sama mcm makcik Arab Kedai Aulad Mohseen yg selalu glad bila aku landing kedai dia.. (anak dia lawo..).. makcik Arab kiut mcm Janda kat mahattoh gamie plak tak abis2 calling aku Spiky.. botol air ceklat Arab yg aku selalu beli kedai dia..

malam td layan marathon SMALLVILLe season 4 to the finale..pastue regret sbb takde mende nak tgk dah pasnie... kisahnya.. Jor El soh collect four pieces/ elements tuk bende dlm cave kat smallville tue semata2 nak bgtau bapak dia ada beli tanah kat Bumi.. fortress sopomen tue lee.. ekekeke..Lois Lane sungguh chatty.. banyak bunyik.. dan seksi tak hingat... Chloe pulak akrab gile dengan Clark.. dan banyak kali tgk Clark nyer rahsia kekuatan.. Lana Lang still ada moment sekali sekala dengan Clark.. waaa sonoknya bleh turn in kat ramai aweks.. Makcik TV 80-an Jane Seymour pun diheret sama sbg mak kepada Jason, watak baru kepada plot jahat Lex- Lionel.. dan krisis pulak dengan Lana.. yg tiba2 selalu sgt dpt power dr witches masa lalu Isabel..



Maikel Jackson da bebas dr tuduhan meliwat montot budak.. ahaha da agak dia dia bleh menang pun.. sbbnya makcik2 bg anak2 yg jadi mangsa liwat Maikel tue pun.. muka sekor2 tak organised..semacam je.. muka rakos demanded duit org kaya pun ada.. sooo kalau dlm bahse law tue ada term dia tuk winning/ x winning factor.. among the artistes yg naik turun court memberi persaksian dan testimoni ialah Chris Rock dan Jay Leno... haritue.. dan td... mamat magician/ ada kose psychiq Uri Geller pun turut gembira dgn pembebasan tuduhan Maikel sbg memeriahkan lagi headlines demi headlines... ohh mann.. tapi bagi jekael.. Maikel tue saiko mcm Kak Pah.. ye ke? ahahahaa..

bahagia tak lama.. baru je semalam aku dok kata kat Takara yg Egypt besh sbb dpt dload melalui Torrent dengan sonoknya.. server pun laju.. lagi2 kaalu bdkl dr Japo yg served.. Malaysia lembap la apa laa.. sekali td Sallam landing CC arab fav dia da berpantau pulak Torrent dan IRC..

Ryan Canberra.. kau br layan ke Nadine? Mamat pop nie cute.. lagu dia ada laa yg sedap.. rupa2 nya di belakang dia ada mamat Goo Goo Dolls padan aa sedap..

Kelly Clarkson American Idol breakaway albumtue pun sedap.. seksi tak hingat.. tapi sound dia macam Avril tue rupa2nya sbb Avril dan Chantal gak yg tolong buatkan lagu.. cesss...




by now.. dok tunggu tapi takot tak besh... Foo Fighters double CD in Your Honor .. mmg banyak lagu dia baru2 yg besh tapi x bleh beat Everlong..





Sallam tgh obsessed dengan awek berdagu belah dr filem WIN A DATE WITH TAD HAMILTON.. starring jugak bdk That 70s show yang tgh laris skang nie... minah nie akan jd Lois Lane untuk Superman V.. sallam ckp minah nie mcm Siti.. aku mengiyakan aje.. amik hati je... ahahah mmg cara cakap mcm Siti pun.. Siti kalau omputih.. kalau tera omputih dan seksi sket.. hohhoho..

1 comment:

nadia dzai said...

hehehe.. shidee yg dah maju.. mmuuaaahhh