Wednesday, July 06, 2005

Yappari taimingu

Azmir Maidin balik malam nie... along wif Mawardi ngan sapa ntah..igt nak le kem komik2 tapi mengenang menunggu ada la dlm 4 bulan.. malas la kem..AZmir berjanji konfiden akan pos majalah I bulanan posted ke shini.. heh aku pun selalu niat mcm tue..last2 handing sama Houd banyak2 gak. kebetulan ada Houd balik..

Pagi tadi plot kena usir asrama da start balik.. huiya sonok tul org tua tue playing. sian Hilmy projek Pudding dia terbantut jap.. sib baik leh naik bilik gak..aku ngan Sallam plak trapped dlm bilik.. sambung marathon tidor2an.. ingat nak le gie beli kad greet bufday tuk Bee bushuk abes da tableh kuar... tabesh betul.. tidak leh handing sama Azmir tadi ke.. senang sket timing betul..

Hati tabesh selalu.. tapi wat2 besh.. "shi koi- koi shi" kata org Japon..

Da tak kuar.. rest.. asar layan Mak Su.. dampingi Mak SU..bacaan Al-Maa'thurat petang la dol.. korang pikir pe? Theehehe..


Lambakkan, sepahkan komik2 lama atas bed.. saja.. konon wished.. meraikan yg baru bakal sampai.. tapi kena bgtau gak Uncle Aziz Stingray nie..apsal eh tak sampai2 laie komik dia kem..

Betty da getting ok.. huh punyala dia disturbed ritue..pasal quarrel ngan bushuk dia.. takut lak aku.. da la aku tgh kehilangan Nadine yg mistery.. malas da aku..

Skang pening nak merempat rumah mana? duit poket da alarming..keje takde.. hadehh..

Books
Da tak kuar tue.. sempat abiskan belek2.. baca siyes buku Haji Hadi Awang's HADHARAH ISLAMIAH BUKAN ISLAM HADHARI.. shian gak.. imej beliau da buruk di mata media.. tapi beliau ttp melawan.. dan hanya buku nie mampu dilahirkan.. hmmm.. masa kat Malaysia jumpa kat Masjid India tapi tgk rega RM 15.00 tamau beli lak.. Pibu punya aku tgk2 td.. dlm bilik Apis..

Headlines
Selain citer Mahathir beking Mahaleel (of Proton) criticize sistem ekon automotif br gomen.. nak jumpa Rafidah. cek Det nie saja mcm nak tunjuk Dolah x reti serba serbi laks.. selain org masih mara2 Mashitah bg fatwa psl bleh sell flesh and body dan tut tut (melacur) kalau darurat.. mak aii shedap betul statement dia.. darurat sewenang2 saja depa skang.. aritue hal Kondom dan Picagari..

jugak plot baru gomen dan Polis Ganu busted ajaran sesat.. alih perhatian apa yg depa buat kat masjid dan rumah melayu..

1 comment:

areesta said...

Bestlaa sajak pencacai tu..ehm