Wednesday, July 07, 2010

A TEAM (Dune, Scott Free, Top Cow, 20th Century FOX 2010)



A TEAM remake nie dipantau oleh Stpehen J Cannel.. aku tak tengok kat sinema.. aku just grabbed the CDs kat Ampang.. berbaloi jugak laa.. ada laa kenangan moment TV series tue dijaga jugak oleh pelakon2 yang melakonkan Hannibal, Face, BA dan Murdock dalam nie walaupun xdapat sama dengan antiques pelakon asal.. aksi dah tentu padat laa bila adik beradik Tony dan Ridleys Scott bikin filem macam nie..

tank drop scene.. grafik melampau dekat angkasa tue mengarut gila.. termasuk gak scene menyelamatkan diri.. semua a la2 CHARLIE ANGELS atau BEHIND ENEMY LINE.

scene helikopter chase tue mcm mencadangkan ada Blue Thunder/ Airwolf pulak dah wakakaka.. bukan tgk A-team..

No comments: